Icke bra

att vara vaken nu, ska ju upp om 6 timmar. Usch vill verkligen inte de, vill inte somna, för då kommer klockan ringa i nästa sekund. haha fyfaaaan! Aja det är ju pengar iaf, såååå bara o köra på. Men nu säger jag iaf godnatt, o går till min älskade säng <3

Något att göra om kvällarna

haha ohja, för nu har Idol börjat igen, riktigt kul! Fast dock inte lika bra som förut, eftersom Peter Jihde inte är programledare längre.. OCH även för att att Andreas inte är med i juryn längre, utan nu ärre två andra muppar.. Aja, det får man väl ta! Kul ärre iaf! :D Men blir snart sovdax, eftersom det är jobb imorrn igen, ska upp halv 6:( Å jag är ingen morgonmänniska, så det blir jobbigt.. Yeah yeah.

Möööööööhgel

Helbild på den!


Norrköping

Idag blev de Nkpg med kära Linnsa, för omväxlingens skull, men även för att köpa min jacka, som dock var slutsåld såklart!!!!! även i lkpg.. Skit oxå!!! Men köpte en tröja iaf, jippie?! haha.. Å lite annat små skit. Sen käka vi kina mat där, MUMS! Men sen blev de hemfärd, orkade inte gå mer, för det finns inga snygga kläder iaf :( Bara massa dystra o tråkiga kläder. Usch.


RSS 2.0