Grattis Baby !

Idag fyller min baby 19 år, Grattis:)
(hittade ingen enskild bild, haha så den får duga)

man vet ingenting

så är det, man vet knappt inte ett skit. man bara lyssnar på det som sägs, hur vet man om det är sant eller om det bara är ord? ord som inte är menade, ord som bara sägs för att hålla stämningen o låtsas att allt är bra. hur kan man lita på folk egentligen? hur vet man om nån är kapabel till att lita på? Det vet man inte, och kommer aldrig få veta förens den sviker. Man kan gå och tro o hoppas, men egentligen vet man inte ett skit. så är livet, inte lätt, men vem har sagt att det ska va lätt? Nae precis, det är livets väg, o vi ska alla vandra den, med eller utan varandra. Det är sånt som märks i slutändan. vilka som finns kvar och vilka som är borta. det är då man vet vilka man kunde lita på, men försent, för då har man redan haft tillit till dessa personer, som egentligen inte var värda att lita på. men som man gjorde ändå.
ord ord ord, kan sägas hur som helst. o man har inte en jävla aning om hur det är, men såklart man förlitar sig på orden. Vad ska man annars tro på om inte orden? Orden från en annan människas mun, en annan människa! Just därför ja vill kunna läsa människors tankar, vilken jävla lättnad, att sluta undra över saker o ting. mhm.. Nae börjar bli lite för tråkigt o seriöst inlägg, men var bara tvungen o skriva av mig lite, utav mina tusentals tankar. haha;)
Men kom ihåg, du är du och jag är jag, vi är bara människor - inget mer.


Ord är bara ord och bevisar ingenting, utan det är
handlingen som egentligen visar vart man står! ;)

kräfta

Varit en kanon bra dag, började med arbetsförmedlingen i ca 5 min, sen drog jag o Linn till Varamon, as nice! Men seriöst eller, kan folk sluta köpa Värderkort?! tar 250år för busschauffören o trycka in vart man ska o hej å hå, skaffa månadskort era fattiglappar! haha nae nu ska vi inte va sånna, men det var riktigt irriterande på bussen till motala. usch. men vi kom fram o hann med bussen till varamon, så det va lugna puckar! Solade o badade, riktigt skönt, inte alls så jävla kallt! Love it. Svider i ansiktet nu, och kliar även överallt där jag bränt mig. men who cares?!:D måste ju få lite färg iaf:) O varför ska just jag ha CP pigment så jag endast blir röd o knappt brun, medans andra blir negrer direkt, FUSK!

remember that

small things matters, trust me.

MIN

Fatta vad nice med mig körandes med en rosa ferrari california! Så jävla gött, skulle verkligen passa mig, men först måste jag bara bli vitblond o fixa boobsen osv, sen är det som pricken över i:et;) helt klockrent o perfekt, en blond brud med stora silikontuttar och en rosa bil! precis som barbie o ken, fast utan ken. haha neee vars, skämt o sido;)! men skulle helt seriöst vilja ha denna bil! eller varför inte den andra bilen från 2 fast 2 furious. Fett snygg den oxå, en honda! men tror ja föredrar ferrari alltså. Någon som vill köpa en till mig? kom igen! haha nae men nångång när jag är rik så ska jag ha den där eller en nyare modell, bara den är rosa! men lila skulle oxå passa, fast då är det ju inte som barbie:( så går ju inte;)
Jag och min rosa ferrari<3 - nångång!;)

jävla kackel och snorungar!

Har varit en varm och solig dag, har varit i Berg med Linnsa, bada och sola, skönt som in i helvete! Bara att även där ska alla jävla as lägga sig oss? BOKSTAVLIGEN! inte ens en meter ifrån förfan, alla la sig verkligen runt om oss, så nära det gick. får man inte ens ha en liten plätt att ligga ensamma på eller? tydligen inte.. Ska oxå lägga mig PÅ folk nästa gång! Och jävla ungar som satt bredvid o snacka sitt jävla språk o skrek o hade sig, jävla kackel! vill jag höra sånt kan jag lika gärna stanna hemma i skägget?! haha skämt o sido;) Men ni fattar, orka massa skrikande barn när man ligger o solar. Lämna barnen hemma ist;) haha ne vars. Men iaf Linn var livrädd för änderna som gick på gräset nära oss, hon fick panik, haha det va kul;)
och sen kommer en kille o frågar om cigg o tändare, Linn ger han en cigg o en tändare, sen går han iväg, 2 sekunder senare vänder han sig om o säger: ja juste, de var ju din tändare. och sträcker fram den till Linn, o Linn reser sig lite upp eftersom hon ligger ner och ger ifrån sig ett jävla grymtande :O som en gris typ?! haha OMG. undra om han hörde? blev ett gott skratt efter detta iaf:D pinsamt värre om han hörde! haha
Och en snorunge i vattnet "råka" skvätta vatten på oss, så jag skvätte självklart tillbaka, och Linn med. å ungen fortsätter oxå att skvätta och garvar o skriker: Suckeeeeers!!!!! haha så ful, vi skvätte fan mer vatten än va hon ens är kapabel till att göra;) snorungar under 15år borde inte få va i vattnet utan sina föräldrar, så någon har pli på dom:O Usch! ;) Sen klädde vi på oss och gick upp till Jennys och tog en öl, sen blev det bussen hem.

omg

faaaaaaaan! inte fått mina pengar som jag trodde att jag skulle få en sista gång nu i juni. helvete säger jag bara. jävla underhållsbidrag! Men studiebidraget kommer iaf på onsdag, hoppas jag?! Aja, får leva fattigt haha. Ne men det ordnar sig nog. 
Ska iaf dra och sola&bada om ett tag, ska bli skönt, länge sen jag sola nu, innan studenten för fan. sämst cassi! haha. hejdå Bitches&Hoes


God morgon

Fan, fint väder, och jag ligger o sover halva dagen, inte bra. Måste skärpa mig, så jag oxå kan ligga o steka i solen. Vill vill vill! Men får bli imorrn istället, fan så gött. Men egentligen vill jag till Varamon, men de får väl bli en annan gång. Måste ju köpa busskort oxå, fuck. Hatar att dom tagit bort sommarkortet, så va ska man köpa för busskort nu då? Ingen aning.. men men, ska iaf gå och sätta mig på balkongen en sväng nu:) Puss på er!


VARAMON


Fint va ?

sova nu

Nu är det sovdax tror jag, efter allt jagande på flugan jag hade i mitt rum, helt sjukt att den aldrig dog. Jagat den i flera timmar. Slog på den hela tiden, men ändå dog den inte. Men nu tillslut fick jag den, äntligen säger jag bara! nu kan jag sova i lugn o ro utan att ha en fluga surrandes vid örat. hatar verkligen flugor, och allt annat som har mer än 4 ben. utrota alla kryp&insekter tack:D Gud va skönt det skulle vara. Nae men nu får jag hoppas att alla flugor och mygg som ja har haft i mitt rum idag är döda,
lär ju märkas sen om man vaknar med myggbett, haha usch.
För nu säger vi godnatt tycker jag:)

wild things

Har sett på wild things 1 & 3 idag, även sett 4an innan. rätt bra filmer, smarta är dom, haha. Skulle vara nice o göra så alltså;) Utpressa folk på pengar. inte helt fel! Bara 2an som jag måste se nu, men hittar den inte med svensk text, fuck! Tycker iaf att 4an va bäst, men dom andra va oxå bra, men lite uttjatande att de händer exakt samma saker i varje film. O den man verkligen inte misstänker, är den som får alla pengar o lever gött:D Men så är det väl alltid. Om nån hittar 2an med text, säg till!




sådär

Då va Midsommar över, vart en hel kväll i Ljungsbro med folket, Spelade kubb o lite fotboll, drack bärs o chillade:) Men sen åkte jag till Baby vid 12, köpte såklart kebab innan, riktigt gott:)
Trevlig Midsommar iaf, och tur med vädret hade vi!

Nu kör vi

Ätit o druckit här hemma, även kört presentleken, gick bajs på slutet. men men. Nu jävlar ska ja ta bussen till Ljungsbro! Å dääär köööööööör vi saja!!!!!!!!!

Äntligen!

God morgon:) Klockan är 7 och jag är uppe med tuppen, haha nae vars, vaknade bara, så passade på att sätta mig o skriva några rader. Och nu är det Äntligen Fredag & Midsommar! Wihooo. Ska lägga mig igen, så tiden går fortare. Godnatt igen;)


sleepingtime

Åh, känner mig lite halft irriterad, och undrar hur vissa tänker, eller framför allt VAD dom tänker med. Men får hoppas det blir bättre. Känns not good. Skulle kännas skönt och tryggt att kunna läsa vissas tankar.. Så man åtminstonde vet. Men slutpratat, dax att gå o lägga sig nu då, så man orkar upp imorrn:) Har ingen aning om när våra gäster kommer, men lika bra att vara klar i förväg! 
Godnatt Bitches and Hoes :)

Imorrn kör vi

Idag har inte hänt så mycket. Tråkigt, men livet kan inte alltid vara roligt eller? ;) Men imorrn gott folk, då kör vi! Men rädd att alkoholen inte kommer räcka, och systemet är stängt imorrn. Men får väl sitta och smutta på varje öl så dom håller hela kvällen/natten;) Nae men det ordnar sig, får väl snylta av andra? haha nej då! Jag klarar mig! Ska iaf fira hemma först med mat och grejer, sen blir det att åka ut till Ella i Ljungsbro o fira med henne och company:) Blir nog trevligt! Sen får vi se vad som händer, kanske blir att åka in mot stan osv, ja det är sånt som märks, vi bara kööööööör och gör exakt vad vi känner för! Men har iaf alternativ att åka till Baby och hans kompisar. Tar de som de kommer Bitches and Hoes!

Glad Midsommar på er!
SKÅL DÅ!

halft fuller

Hellu bitches and hoes. Nyss kommit in från balkongen, haft diskussion med mamma o grannarna om att Operera brösten. haha, störda är dom, jag får väl operera in hur mycket jag vill? OM jag vill se ut som Natacha Peyre eller Angelica Bremert så är väl det mitt val? Dom fattar ju ingenting. Mitt liv, min kropp, mina val:) så är det. Och dom tror jag vill ha så stora för att se ut dom en bimbo, men nej alltså, det är för min egen skull och för att jag tycker det är snyggt, varför operera in en liten mängd när man väl läger ut ca 40.000kr på detta? Meningslöst, om man lika gärna ska betala så mycket, kan jag väl få lägga in så mycket jag själv vill? haha. Men alla har olika åsikter. Bryr mig inte, vill ha det som jag själv vill. så käft allihop :) Och dom kommer ändå inte bli så stora som på bilden nedanför, så sluta tjata :D Det händer när det händer, o då får vi se:)

Iaf idag, har jag varit o tagit ett par bärs på 55an med Nicko o Fia, trevligt, sen blev de systemet och sen gå och sätta sig vid ån. Varm jävla dag. Men hoppas på samma imorrn.
Sexigt eller inte?

Börja blogga

Startat blogg som alla andra muppar! Får se om man orkar va aktiv :)
Varit en otroligt varm dag iaf, blev AF, stan & en öl, sen gick jag & Linn
till ån och doppade fötterna. Har planerat en grej som vi ska göra där,
haha så jävla kul! Bara hon hittar den hemma och den är hel, då jävlar!
Hemlis fifan :)

Välkommen till min nya blogg!

:)


RSS 2.0