Hellu!

Inte skrivit sen i torsdags fan. Men i fredags så kom Linn till mig, drack lite bärs sen drog vi på en liten förfest i vasastan, soft! Efter vi druckit upp all dricka stack vi till La scala o träffa baby! Sen blev de lite småbråk nere på toan xD haha. Men så blire ibland, om man träffar på psykbrudar;) Sen drog jag o Linn därifrån, fatta aldrig om vi blev utkastade på grund av bråket eller inte?! Men vi drog iaf till Pitch med Jonny o Alex. O sen drog ja o linn o köpte kebab o sen tog vi taxi hem vid 3. Gött!

Sen på lördagen var ja BAKIS, men det hindrar inte mig för att festa igen;) KÖR BARA KÖR! haha. Så åkte hem till smappe runt 5 tiden, drack några öl o softa där tills baby mådde bra igen, sen tog vi bussen till Alex, o där var de massa folk xD Men de va trevligt! Sen tog vi taxi hem till mig. Kolla lite tv o somnade!

O på söndagen, drog vi o handla chips o dipp o grejer Sen spela vi sims så klart! o på kvällen Kollade vi (mest jag, eftersom babyn sov haha) på Eragon som var på tvn! Vill oxå ha en drake! haha.

O idag så har babyn spelat fett mkt sims, o jag har sovit lite eftersom jag somna sent inatt xD Jobbigt att vi inte är trötta samtidigt, haha! xD Sen käkat frulle o softat. O nu har han åkt hem, så nu sitter jag här alldeles själv! Blir nog att spela lite sims o sen hoppa in i duschen. Hörs sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0